Rukometaši Arilja poraženi na gostovanju u Kruševcu.

Slider

Nervozna igra Ariljaca sa puno grešaka u fazi napada. Rukometaši  Arilja nikako ne uspevaju da pronađu svoj ritam, niti da uspostave autoritet na terenu. Iako iz kola u kolo nemaju naklonost sudija njihova igra se mora popravit jer očvrsnuti. Svojim uspesima moraju steći autoritet i respekt svih ostalih pa i sudija.

U okviru 6. kola Prve lige zapad rukometaši Arilja poraženi na svom terenu od ekipe Užica.

Slider

Jako slab partija rukometaša Arilja na domaćem terenu. Puno grešaka u odbrani i u napadu, sa puno nervoze koju nije mogla da nadoknadi ni karakteristična borbenost domaćih rukometaša.

Na kraju zasluzena pobeda gostiju iz Užica koji su bili bolji u ključnim momentima meča.

RKariljePioniri

Rukomet Prva liga zapad 5. kolo Rukometaši Arilja poraženi su na gostovanju od ekipe Belog Andjela iz Prijepolja. Utakmica se igrala u Priboju zbog vanredne situacije u Prijepolju. Arilje je na ovoj utakmici nastupilo bez nekoliko povredjenih igrača . Neizvesna utakmica do samog kraja. Ekipa Arilja je na samom kraju meča imala napad za nereseno, ali nisu uspeli da donesu bod iz Prijepolja. Borbenost naših rukometaša je za svaku pohvalu iako ovoga puta nisu uspeli da donesu bodove sa teškog gostovanja.